Treceți la conținutul principal

Totul personalizat

Nu imi vine sa cred ca a trecut o saptamana iar eu nu am avut timp sa public nimic pe blog atata timp. Vestea buna este ca am reusit sa finalizez cateva proiecte de care m-am atasat foarte mult si abia astept sa vi le arat si voua. Unele sunt cadouri surpriza asa ca o sa stau cumintica pana cand voi primi unda verde ca pot publica tot ce am lucrat. :)
Pentru Raisa am personalizat carcasa pentru dvd-ul cu fotografiile de la petrecerea de taiere a motului. De obicei personalizam tematic cutiutele pentru dvd-urile cu fotografii (exemplu 1; exemplu 2 si exemplele 3 si 4) dar de data aceasta am realizat totul de la zero... pornind de la husa din catifea rosie pana la designul pungutei. Dupa cum spuneam si in titlu, totul este personalizat iar Laura, mama Raisei, mi-a promis ca le va pastra cu mare grija in cutiuta cu amintiri a pustoaicei.




Da, in fotografia a doua nu este o eroare blanoasa ci Tuxie o admira pe Raisa si cred ca si Ianis, pisoiul grec al Raisei admira in fiecare zi veselia si dragalasenia ei.



Comentarii

  1. Draga noastra,
    Iti multumim din suflet pentru cel mai frumos cadou personalizat primit pana acum.

    Te imbratiseaza cu drag, o printesa, un blanos si 2 parinti fericiti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu va multumesc pentru increderea acordata! Cu o asa printesa vesela si fericita nu aveam cum sa nu fiu inspirata. Va imbratisez pe toti cu drag!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu