Treceți la conținutul principal

Nunta de hartie

Pana sa ma contacteze Anca si sa ma roage sa fiu complice la surpriza pe care urma sa o pregateasca sotului ei in vederea aniversarii primului an de casnicie, nici nu stiam ca exista aniversarile casniciei (ei bine stiam de nunta de argint, aur... si cam atat).
Eu sunt berbec si imi plac foooarte mult surprizele (placute evident) asa ca am acceptat cu mare drag aceasta provocare pentru ca era vorba de un proiect amplu si foarte bine pus la punct de Anca.
Punea la cale un picnic si o sedinta foto surpriza unde foarte multe elemente urmau sa fie realizate din hartie, da hartie, pentru ca prima aniversare este "nunta de hartie".

Cum Anca urma sa faca multe surprize sotului ei, eu m-am gandit sa ii fac ei o surpriza si sa o ajut sa il anunte pe Lucian ca este invitat la un picnic iar mesajul ei frumos a fost prezentat intr-o felicitare speciala, cu design si decupaj personalizat. 

Felicitare aniversara 1 an casnicie

felicitare decupata

felicitare personalizata decupata
 
 De ce spun ca este speciala? Pentru ca ideea a pornit de la invitatia lor de nunta:

Be Light Photography

Dar nu numai felicitarea a fost realizata pornind de la copacelul din invitatie ci si un mic obiect de decor cu copacelul cu frunze decupate pus de Anca intr-o rama de lemn.


Tablou copac 3D


rama tablou decupaj personalizat

Copacul si cele doua siluete au fost transpuse pe doua tricouri pe care au fost cusute frunze din textil pentru a crea volum coroanei copacului iar trunchiul si siluetele le-am pictat. Daca Anca si Lucian stau unul langa altul copacul ar fi intregit de jumatatile fiecaruia iar daca schimba locurile siluetele s-ar saruta.

tricouri personalizate si pictate manual

Nici buchetul de la nunta nu a fost neglijat pentru ca a trebuit sa refac din hartie de matase bujorii albi. 

Be Light Photography

Acestia au fost asezonati de Anca cu conuri de brad (precum cel real) iar eu abia astept sa vad cum s-au integrat in decor.

buchet bujori din hartie de matase

bujori din hartie de matase

Am facut si o bentita cu frunze pentru Anca si ghirlande cu cifra unu decupata din carton colorat pentru decorul picnicului, am mai facut si decoratiuni pentru tort tot cu cifra unu asa ca astept cu un entuziasm fantastic sa vad cum s-au distrat impreuna la sedinta foto.

Comentarii

  1. magnifice! vaaaai ce mult imi place. Ma pui asa pe ganduri. nu stiu de ce pierd atata vreme si nu ma apuc de creat lucruri frumoase!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu