Treceți la conținutul principal

Baby Dino

Va spuneam ca fiecare proiect este special si are cate o poveste frumoasa in spate, iar aceasta poveste este creata de voi, de clientii nostri si de ideile pe care ni le impartasiti cand incercam sa ne cunoastem inainte de a incepe lucrul propriu zis la proiect.
Ideea lui baby Dino realizat pentru botezul micutului Victor Maximilian a venit chiar de la fratele lui mai mare. Initial au mai fost pe listuta scurta cateva idei propuse de mamica dar intr-un final a fost pusa in practica cea a fratiorului. Ma bucur nespus de mult ca fiecare membru al familiei poate sa contribuie la evenimentele importante din viata voastra si ca impreuna putem concepe ceva minunat.
Sunt convinsa ca cei doi fratiori vor avea multe amintiri si povesti pe care le vor crea alaturi de familie si de cei dragi.

Sa va spun ce materiale am conceput pentru pachetul papetariei de botez: am inceput cu invitatia decupata pe forma unui puiut de dinozaur iar ca plic i-am creat un ou pentru a intari mai mult ideea ca abia a venit pe lume.


Plicul ou a fost pictat/stropit manual cu acuariela pentru a avea o textura frumoasa.






Fotografiile cu restul materialelor (etichete marturii, meniuri, numere masa, papetaria pentru candy bar, accesorii foto pe bete/ photo props) au fost foarte frumos surprinse in ziua evenimentului de imagia. Ii multumesc tare mult Adrianei pentru ca mi-a permis sa admir putin din bucuria lor din acea zi speciala.





Fiecare masa a avut numele unui dinozaur.




Iar acestea au fost minunatele marturii realizate pentru cei mici de talentata Nicoleta de la nicomade.ro





Comentarii