Treceți la conținutul principal

Adaptabilitatea

Stiu ca am mai spus dar vreau sa repet ideea in care cred cu tarie si o sustin la fel de puternic, aceea ca si pisicile pot fi dresate. De fapt cred ca orice animalut poate invata cateva reguli de baza pentru o convietuire armonioasa in lumea umanoizilor.
Un exemplu real este Tuxie, pentru ca este o felina foarte ascultatoare si nu distruge niciodata canapeaua/perdelele/fotoliile/usile/mobila, iar acest lucru a fost posibil pentru ca a fost ghidata cu mici trucuri sa accepte tablita speciala pentru ascutit unghiile, devenind in timp zona magica salvatoare ce o protejeaza de orice mustruluiala. Dar detaliile despre aceasta poveste le-am spus aici, sau despre o alta poveste interesanta puteti citi aici.
Sa revin la ideea initiala... :)
Titlul articolului este Adaptabilitatea, fiind una din multele caracteristici pe care tigrata Tuxie le detine.
De mica a fost alintata stand pe burtica si intinzand caputul sa fie mangaiata pe nasuc si mustati iar acest obicei a devenit un ritual special pentru ambele parti ce se lasa cu reprize sanatoase de tors pana adormea, numai ca de cand a inceput sa creasca bebe in burtica, felina nu prea mai putea sa suie Everestul si sa profite de portia de alint asa ca incet incet s-a adaptat situatiei si a adoptat pozitia (vizibil cam incomoda) de a tine capul sus pe varf de munte. :))))






Ah... am uitat sa mentionez ca pentru portia de rasfat UNEORI trebuie sa suporte si smotoceala pentru distractia umanoizilor. In imaginea de mai jos nu este sugrumata ci doar ii tin urechile pe spate, noi o numim figura sssssssarpe "cu clopotel" pentru ca incepe sa dea din varful coditei sa ne anunte ca incepe sa o irite situatia si ar fi cazul sa ne oprim ca altfel simuleaza ea o muscatura de ssssssarpe. :))))


 Sa aveti o zi cu rasfat si un zambet frumos pe buze!

Comentarii

  1. E minunata Tuxie a voastra :D!!
    pupici
    Rux si Dodo ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos.și relaxare pe.voi acum! În curând începe distracția! :) o sa ii fie mai greu felinei la început sa accepte ca nu mai e ea centrul răsfățului, dar pe.măsura ce creste bebe o sa fie nebunie intre ei! E minunat sa ai un bebe și un.copil.blănos! Sarcina ușoară în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb exemplar!
    Asa o alintam si pe a mea...
    :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu